Menu
Καλάθι

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

Επωνυμία:   Χατζηβασιλειάδης Γεώργιος

Α.Φ.Μ.    032103032

Δ.Ο.Υ     Δ"  Θεσσαλονίκης

Εδρα      Βενιζέλου 47 Θεσσαλονίκη   τ.κ 54631

Αριθμός ΓΕΜΗ  039514906000


Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Oι όροι χρήσης αφορούν μόνο σε συναλλαγές που εκτελούνται μέσω του ιστότοπου www.invictushomo.gr .

H ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκει στην ατομική εταιρία με την επωνυμία Χατζηβασιλειάδης Γεώργιος Βενιζέλου 47 Α.Φ.Μ. 032103032  Θεσσαλονίκη.

Οποιαδήποτε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου www.invictushomo.gr διέπεται από τους παρόντες όρους συναλλαγών και τους όρους χρήσης τους οποίους και πρέπει να διαβάσετε.Με την  είσοδο στον ιστότοπο invictushomo και την χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος λογίζεται  ότι συναινείτε και αποδέχεσθε ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους οφείλετε να απόσχετε από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. 

Με την είσοδό σας δηλώνετε ότι είστε ενήλικας και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, δεσμεύεστε δε ότι δεν θα επιτρέψετε τη χρήση των στοιχείων σας και τους κωδικούς πρόσβασής σας από ανήλικα ή άτομα δικαιοπρακτικά ανίκανα. Αν γίνει τέτοια χρήση των στοιχείων και του κωδικού σας, υπεύθυνος είστε εσείς προσωπικά. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να τηρείτε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

Το invictushomo.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης, δεν εγγυάται ότι ο ίδιος ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός ιστότοπος ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. Μπορείτε να κάνετε χρήση του ιστότοπου σύμφωνα με τον νόμο η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας.

Δεν προβαίνουμε σε διορθώσεις ή παρεμβάσεις στα δεδομένα που μεταφέρετε. Είστε υποχρεωμένοι να μην μεταδίδετε υλικό που περιέχει ιούς λογισμικού ή άλλα αρχεία που σκοπό έχουν την καταστροφή ή την κακή λειτουργία του λογισμικού ή του υπολογιστή Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. 

Οφείλετε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, διεύθυνση, μήνυμα) στις on-line φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

Το invictushomo.gr οφείλει να εκτελέσει την παραγγελία σας ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων οι αναφερόμενες διαθεσιμότητες δεν είναι δεσμευτικές. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο οφείλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή  τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε πότε μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν ή για τυχόν πλήρης έλλειψη του. Δεν ευθυνόμαστε για καθυστέρηση στην αποστολή ή την παραλαβή των  προϊόντων όταν δεν οφείλετε σε υπαιτιότητα μας αλλά σε ανωτέρα βία, όπως ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

 Επιφυλάξεις

Το Invictuhomo.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Ωστόσο δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών, περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας www.invictushomo προορίζονται αποκλειστικά για αγορά και προσωπική χρήση. Στους πελάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, δεν επιτρέπεται να μεταπωλούν προϊόντα. Η Invictushomo καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρουσιάσει τα προϊόντα της ιστοσελίδας με τον ακριβέστερο δυνατό τρόπο. Παρόλα αυτά, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν χρωματικές αποκλίσεις ή λάθη. Οι χρωματικές αποκλίσεις από το πραγματικό προϊόν είναι αναπόφευκτες, λόγω της διαφορετικότητας του μέσου εμφάνισης ή της οθόνης του χρήστη. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη, ή να αλλάξουμε τη σελίδα ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. 

Ενημερωτικά Δελτία

Το invictushomo.gr με σκοπό την άμεση ενημέρωση του επισκέπτη/χρήστη για προσφορές και νέα προϊόντα διατηρεί ενημερωτικό δελτίο Η εγγραφή του επισκέπτη/χρήστη στην λίστα ενημερωτικού δελτίου γίνεται είτε κατα την εγγραφή του στο invictushomo.gr, είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή επιθυμεί, μέσα απο τις ρυθμίσεις λογαριασμού του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το αρχείο διευθύνσεων email διατηρείται αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων και ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους. Το invictushomo.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής οποιουδήποτε παραλήπτη αναιτιολόγητα. Σε περίπτωση ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί την διαγραφή του απο το ενημερωτικό δελτίο του invictushomo.gr, μπορεί να το ζητήσει είτε με αποστολή έγγραφης αίτησης με email στο invictusgagr@gmail.com, είτε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο διαγραφής που βρίσκεται στο τέλος κάθε ενημερωτικού δελτίου.

 Σύνδεσμοι προς τρίτους ιστότοπους («δεσμοί» ή «υπερσύνδεσμοι»)

Το invictushomo.gr ενδέχεται να συμπεριλαμβάνει στις σελίδες του «υπερσύνδεσμους» προς τρίτους ιστότοπους οι οποίοι δεν ελέγχονται απο την εταιρεία, αλλά απο τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). 

Κάθε ιστότοπος διέπεται απο διαφορετικούς όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων, για τους οποίους το invictushomo.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη. Οποιαδήποτε απορία σχετικά με υπηρεσίες ή πηγές απο τρίτους ιστότοπους θα πρέπει να απευθύνεται προς τους αρμόδιους του εκάστοτε ιστοτοπου, και όχι προς το invictushomo.gr. Η σύνδεση του invictushomo.gr µέσω υπερσυνδέσμων µε τρίτες ιστοσελίδες δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου των αυτών απο το invictushomo.gr και ουδεμία ευθύνη τους δημιουργεί.

 Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Η οποιαδήποτε παραχώρηση, χορήγηση προθεσμίας ή μη εφαρμογή ενός ή περισσοτέρων από τους παρόντες Όρους εκ μέρους της εταιρείας δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως παραίτηση, προσωρινή ή οριστική, μερική ή ολική, από οποιοδήποτε δικαίωμα ή αξίωση πηγάζει από αυτούς ή από το νόμο.

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.


 

espa
Scroll top Back to TOP